Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 22.01.2018

Polévka: rajská s abecedou (A:1)
Varianta A: kuřecí maso pečené (A:1), dušená baby mrkvička (A:7), vařené brambory
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: džus, voda

Menu pro: Úterý 23.01.2018

Polévka: se zeleninou a knedlíčky z ovesných vloček (A:1, 9
Varianta A: bretaňské fazole, chléb (A:1)
Varianta B: zapečené brambory s rybím filé a pórkem (A:3, 4, 7), rajče
Dezert: bábovka (A:1, 3)
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 24.01.2018

Polévka: bramborová (A:1, 9)
Varianta A: zapečené těstoviny s uzeným masem (A:1, 3, 7), červená řepa
Varianta B: zeleninový talíř - pomazánka z tuňáka (A:4, 7), slunečnicový chléb (A:1)
Dezert: jablko
Pití: džus, voda

Menu pro: Čtvrtek 25.01.2018

Polévka: hovězí vývar s kuskusem (A:9)
Varianta A: hovězí na divoko (A:1), bramborové knedlíky (A:1, 3)
Varianta B: vepřová játra na slanině (A:1), dušená rýže
Dezert:
Pití: čaj, voda, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Pátek 19.01.2018

Polévka: slepičí vývar s kapáním (A:1, 3, 9)
Varianta A: rybí filet po maďarsku (A:4) - tilápie, vařené brambory
Varianta B:
Dezert: broskvový kompot
Pití: čaj, voda



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -