Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 27.03.2017

Polévka: mrkvová (A:1)
Varianta A: čočka na kyselo, uzené maso vařené, salát z kysaného zelí (A:1, 7)
Varianta B:
Dezert: pomeranč
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 28.03.2017

Polévka: hovězí vývar s jáhly (A:9)
Varianta A: hovězí maso vařené, rajská omáčka (A:1), těstoviny (A:1)
Varianta B: lasagne s listovým špenátem a kuřecím masem, přízdoba (A:1, 7)
Dezert: šlehaný tvaroh (A:7)
Pití: džus, voda

Menu pro: Středu 29.03.2017

Polévka: žampiónová
Varianta A: vepřová pečeně (A:1), houskové knedlíky (A:1), kysané červené zelí (A:1)
Varianta B: celerový salát s jablky (A:3, 9), veka (A:1), rajče
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda

Menu pro: Čtvrtek 30.03.2017

Polévka: se zeleninou a hráškovým svítkem (A:1, 7)
Varianta A: kuřecí v zelenině (A:1), vařené brambory
Varianta B: pečený filet z lososa (A:4), vařené brambory m.m. (A:7), slaninové fazolové lusky
Dezert:
Pití: džus, voda, mléko(A:7)

Menu pro: Pátek 24.03.2017

Polévka: hovězí vývar s kapustou a rýží (A:9)
Varianta A: hovězí na divoko (A:1), bramborové knedlíky (A:1, 3)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: džus, voda s citrónem



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -