Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 27.02.2017

Polévka: česneková s bramborem (A:3)
Varianta A: čočkový salát s červenou řepou, pečené kuřecí stehno (A:1)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda s citrónem

Menu pro: Úterý 21.02.2017

Polévka: jarní
Varianta A: prázdniny
Varianta B:
Dezert:
Pití:

Menu pro: Středu 22.02.2017

Polévka: jarní
Varianta A: prázdniny
Varianta B:
Dezert:
Pití:

Menu pro: Čtvrtek 23.02.2017

Polévka: jarní
Varianta A: prázdniny
Varianta B:
Dezert:
Pití:

Menu pro: Pátek 17.02.2017

Polévka: z červených fazolí (A:1)
Varianta A: pečené králičí maso na česneku (A:1), dušený špenát (A:1, 3, 7), bramborové knedlíky (A:1, 3)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: jablko, džus, voda s citrónem



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -