Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 20.11.2017

Polévka: slepičí vývar s kroupami (A:9)
Varianta A: guláš z krůtího masa (A:1), celozrnné špecle (A:1)
Varianta B:
Dezert: mandarinka
Pití: čaj, voda, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 21.11.2017

Polévka: z luštěnin (A:1)
Varianta A: selská vepřová pečeně (A:1), bramborové knedlíky (A:1, 3), dušený špenát (A:1, 3, 7)
Varianta B: bulgur s jablky a skořicí (A:1)
Dezert:
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 22.11.2017

Polévka: se zeleninou a vločkovými knedlíčky (A:1, 9)
Varianta A: kuřecí maso po indicku (A:1, 7), dušená rýže
Varianta B: těstovinový salát s tuňákem (A:3), zeleninová obloha
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda

Menu pro: Čtvrtek 23.11.2017

Polévka: zelná s klobásou (A:1)
Varianta A: rRybí filé zapečené se slaninou a pórkem (A:3, 7), bramborová kaše (A:7)
Varianta B: vepřové v kapustě (A:1), vařené brambory
Dezert: okurkový salát
Pití: džus, voda

Menu pro: Pátek 24.11.2017

Polévka: hovězí s abecedou (A:1, 9)
Varianta A: hovězí v mrkvi (A:1), vařené brambory
Varianta B:
Dezert: makovec (A:1, 3)
Pití: čaj, voda



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -