Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 18.03.2019

Polévka: slepičí vývar s vločkovými knedlíčky (A:1, 9)
Varianta A: kuřecí směs na čínský způsob (A:1, 5, 6), dušená rýže
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 19.03.2019

Polévka: hrachová se lněným semínkem
Varianta A: vejce (A:3), dušený špenát (A:1, 3, 7), vařené brambory m. m. (A:7)
Varianta B: rybí filet po maďarsku (A:4), vařené brambory
Dezert: kiwi
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 20.03.2019

Polévka: hovězí vývar s pohankou (A:9)
Varianta A: hovězí maso vařené, rajská omáčka (A:1), houskové knedlíky (A:1)
Varianta B: švýcarský fazolový salát (A:3, 7 - šunka, sýr, vejce, okurka), veka (A:1), rajče
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Čtvrtek 21.03.2019

Polévka: brokolicová (A:1, 7)
Varianta A: krůtí pečené s kukuřicí (A:1, 10), vařené brambory
Varianta B: doudlebský skřivan (A:1, 3 - peč. šišky z v. plece a jater), vařené brambory m.m. (A:7)
Dezert: okurkový salát
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Pátek 22.03.2019

Polévka: česneková s bramborem (A:3)
Varianta A: vepřová kýta na bazalce (A:1, 7), těstoviny (A:1)
Varianta B:
Dezert: jogurt (A:7)
Pití: čaj, voda



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -