Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 17.02.2020

Polévka: cizrnová (A:1, 7)
Varianta A: bramborová roláda plněná uzeným masem (A:1, 3), dušený špenát (A:1, 3, 7)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 18.02.2020

Polévka: slepičí vývar s rýží a hráškem (A:9)
Varianta A: kuřecí maso po cikánsku (A:1), těstoviny (A:1)
Varianta B: placičky z dýně hokaido (A:1, 3), salát z hlávkováho zelí
Dezert: cherry rajčata
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 19.02.2020

Polévka: kmínová s vejcem (A:1, 3, 9)
Varianta A: vepřová pečeně (A:1), dušená mrkev (A:7), vařené brambory
Varianta B: hovězí v zelenině (A:1), vařené brambory
Dezert: pomeranč
Pití: džus, voda, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Čtvrtek 20.02.2020

Polévka: boršč (A:1, 7, 9)
Varianta A: rýžová kaše s kakaem (A:7)
Varianta B: vejce (A:3), koprová omáčka (A:1, 7), vařené brambory
Dezert: banán
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Pátek 21.02.2020

Polévka: hovězí vývar s masem (A:9)
Varianta A: rybí karbanátek (A:1, 3, 4), vařené brambory m. m. (A:7), zeleninová obloha
Varianta B:
Dezert:
Pití: džus, voda, mléko (A:7)



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -