Týdenní jídelníček:


Menu pro: Pondělí 27.01.2020

Polévka: slepičí vývar se sýrovým svítkem (A:1, 3, 7, 9)
Varianta A: fazole po florentinsku (A:1, 7, 9 - celer, rajčata, česnek, smetana), chléb (A:1)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: džus, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Úterý 28.01.2020

Polévka: kapustová (A:1)
Varianta A: zapečené brambory se zeleninou a uzeným masem (A:3, 7), obloha
Varianta B: králík na cibuli (A:1, 6), vařené brambory
Dezert: banán
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Středu 29.01.2020

Polévka: hovězí s jáhly (A:9)
Varianta A: hovězí guláš (A:1), houskové knedlíky (A:1)
Varianta B: pohankové rizoto s krůtím masem a cizrnou
Dezert:
Pití: džus, voda, ochucené mléko (A:7)

Menu pro: Čtvrtek 30.01.2020

Polévka: krupicová s vejcem (A:1, 3, 9)
Varianta A: sekaná pečeně (A:1, 3), bramborová kaše (A:7)
Varianta B: rýžové těstoviny s tuňákem, rajčaty a bazalkou (A:4)
Dezert: salát z čínského zelí
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)

Menu pro: Pátek 24.01.2020

Polévka: mrkvová (A:1)
Varianta A: masový nákyp (A:1), dušené kysané zelí, vařené brambory m. m. (A:7)
Varianta B:
Dezert:
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)



- - ©ZŠ Liberecká 26 - -