Týdenní jídelníček:
Menu pro: 17.03.2023
Polévka: slepičí vývar se svítkem (A:1, 3, 7, 9)
Varianta A: kuřecí nudličky na cibuli, vařené brambory (A:1)
Varianta B:
Dezert: mufin (A:1, 7, 3)
Pití: džus, voda, mléko (A:7)
Menu pro: 20.03.2023
Polévka: hrachová (A:1, 9)
Varianta A: rybí filé zapečené s pórkem a slaninou, vařené brambory m. m. (A:3, 4, 7)
Varianta B:
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)
Menu pro: 21.03.2023
Polévka: slepičí vývar s jáhly (A:9)
Varianta A: kuřecí po provensálsku, dušená rýže (A:1)
Varianta B: švýcarský fazolový salát (čer. fazole, vejce, sýr, šunka), veka (A:1, 3, 7)
Dezert:
Pití: džus, voda, ochucené mléko (A:7)
Menu pro: 22.03.2023
Polévka: krupicová s vejcem (A:1, 3, 9)
Varianta A: vepřové maso pečené, kysané zelí, houskové knedlíky (A:1)
Varianta B: rýžové těstoviny s listovým špenátem a kuřecím masem (A:1, 7)
Dezert: jablko
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)
Menu pro: 23.03.2023
Polévka: hovězí vývar s kroupami (A:1, 9)
Varianta A: boloňské špagety se sýrem (A:1, 7)
Varianta B: zeleninové lečo, vařené brambory m. m. (A:3, 7)
Dezert:
Pití: džus, voda, mléko (A:7)
Menu pro: 24.03.2023
Polévka: kuřecí se zeleninou (A:9)
Varianta A: kapustový karbanátek, vařené brambory m. m., sterilovaná okurka (A:1, 3, 7)
Varianta B:
Dezert:
Pití: čaj, voda, mléko (A:7)